06 -29 47 52 62 info@guusvanderlinde.nl

Bekijk mijn werk

Elke dag houd ik mij bezig met het laten spreken van beelden. Mijn werk bestaat uit het vertalen van concepten of ideeën naar foto’s. Hiermee staat u of uw bedrijf in het zonnetje. In het oog springen, dát telt.

 

Als full-service professioneel fotograaf kan ik helpen met verschillende soorten bedrijfsfotografie. Van commerciële reportages tot portretten. En alles daar tussenin. Altijd met een frisse blik. Bekijk hieronder mijn werk.

Contact

Commercieel

Onmisbaar voor zakelijke doeleinden: denken vanuit concepten, een krachtige merkbeleving en laten zien van uw professionaliteit. Mijn doel met bedrijfsfotografie is duidelijk. Zo goed mogelijk het karakter van uw bedrijf in beeld brengen en welke mensen daarin een rol spelen. Slagvaardig, creatief en deskundig.

Maritiem

De laatste jaren heb ik mijn hart verpand aan de maritieme en offshore industrie. Grote projecten, scheepswerven en werk op zee. Ik vind het fantastische bedrijfsfotografie! Het liefst op een spontane manier. Zo echt mogelijk. Benieuwd hoe ik uw verhaal kan vastleggen?

Portret

Het karakter van een persoon of een groep mensen in een foto vangen is belangrijk. Het plezier, de liefde of humor vastleggen. Karakteristieke portretten zijn niet alleen mooi voor nu, maar ook om vol goede herinneringen op terug te kijken! Ik zet je er graag mooi op! Losjes en toch professioneel.

Reportage

Situaties zien aankomen, de sfeer van het moment aanvoelen en vastleggen. Kortom: de rode draad in beeld. Daar gaat het om. Mijn bedrijfsreportages vertellen op een krachtige manier uw verhaal. Op intuïtieve wijze fotografeer ik het juiste moment. Ideaal voor evenementen, bijeenkomsten of projecten.