06 -29 47 52 62 info@guusvanderlinde.nl

Maritieme fotografie

De laatste jaren heb ik mijn hart verpand aan de maritieme en offshore industrie. Grote projecten, scheepswerven en werk op zee. Ik vind het fantastisch om te fotograferen! Het liefst op een spontane manier. Zo echt mogelijk. Benieuwd hoe ik uw verhaal kan vastleggen?

Wat zijn uw wensen?

Like what you see? Tijd voor een kennismaking met een kopje koffie

Of heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of vrijblijvend kennis wil maken.

Neem contact op

Wat ik nog meer doe…

Commerciële fotografie

Onmisbaar voor zakelijke doeleinden: denken vanuit concepten, een krachtige merkbeleving en laten zien van uw professionaliteit. Mijn doel is duidelijk: zo goed mogelijk het karakter van uw bedrijf in beeld brengen en welke mensen daarin een rol spelen. Slagvaardig, creatief en deskundig.

Portretfotografie

Het karakter van een persoon of een groep mensen in een foto vangen is belangrijk. Het plezier, de liefde of humor vastleggen. Karakteristieke portretten zijn niet alleen mooi voor nu, maar ook om vol goede herinneringen op terug te kijken! Ik zet je er graag mooi op! Losjes en toch professioneel.

Reportagefotografie

Situaties zien aankomen, de sfeer van het moment aanvoelen en vastleggen. Kortom: de rode draad in beeld. Daar gaat het om. Mijn reportages vertellen op een krachtige manier uw verhaal. Op intuïtieve wijze fotografeer ik het juiste moment tijdens evenementen, bijeenkomsten of projecten.