06 -29 47 52 62 info@guusvanderlinde.nl
Wat ik doe   Een overzicht van alles waarvoor je terecht kunt bij Guus van der Linde. Praktisch en overzichtelijk ingedeeld in vier categorieën.

Commercieel

Onmisbaar voor zakelijke doeleinden: denken vanuit concepten, een krachtige merkbeleving en laten zien van uw professionaliteit. Mijn doel is duidelijk: zo goed mogelijk het karakter van uw bedrijf in beeld brengen, hoe uw bedrijf te werk gaat en welke mensen daarin een rol spelen. Slagvaardig, creatief en deskundig.

Maritiem

De laatste jaren heb ik mijn hart verpand aan de maritieme en offshore industrie. Grote projecten, scheepswerven en werk op zee. Ik vind het fantastisch om te fotograferen! Het liefst op een spontane manier. Zo echt mogelijk. Benieuwd hoe ik uw verhaal kan vastleggen?

 

Portret

Het karakter van een persoon of een groep mensen in een foto vangen is belangrijk. Het plezier, de liefde of humor vastleggen. Bijzondere portretfoto’s zijn niet alleen mooi voor nu, maar ook voor later om nog eens vol goede herinneringen op terug te kijken! Ik zet je er graag mooi op! Losjes, vrolijk en toch professioneel.

 

Reportage

Situaties zien aankomen, de sfeer van het moment aanvoelen en vastleggen, de echtheid en passie laten zien in beelden. Korteom: de rode draad in beeld. Daar gaat het om. Mijn reportages vertellen op een krachtige manier uw verhaal. Op intuïtieve wijze fotografeer ik het juiste moment tijdens evenementen, bijeenkomsten, gebeurtenissen of projecten.

 

Commercieel

Onmisbaar voor zakelijke doeleinden: denken vanuit concepten, een krachtige merkbeleving en laten zien van uw professionaliteit. Mijn doel is duidelijk: zo goed mogelijk het karakter van uw bedrijf in beeld brengen, hoe uw bedrijf te werk gaat en welke mensen daarin een rol spelen. Slagvaardig, creatief en deskundig.

Maritiem

De laatste jaren heb ik mijn hart verpand aan de maritieme en offshore industrie. Grote projecten, scheepswerven en werk op zee. Ik vind het fantastisch om te fotograferen! Het liefst op een spontane manier. Zo echt mogelijk. Benieuwd hoe ik uw verhaal kan vastleggen?

Portret

Het karakter van een persoon of een groep mensen in een foto vangen is belangrijk. Het plezier, de liefde of humor vastleggen. Bijzondere portretfoto’s zijn niet alleen mooi voor nu, maar ook voor later om nog eens vol goede herinneringen op terug te kijken! Ik zet je er graag mooi op! Losjes, vrolijk en toch professioneel.

Reportage

Situaties zien aankomen, de sfeer van het moment aanvoelen en vastleggen, de echtheid en passie laten zien in beelden. Korteom: de rode draad in beeld. Daar gaat het om. Mijn reportages vertellen op een krachtige manier uw verhaal. Op intuïtieve wijze fotografeer ik het juiste moment tijdens evenementen, bijeenkomsten, gebeurtenissen of projecten.